YES!!!! Nieuwe muziek: Daft Punk – “Derezzed” (Tron Legacy Soundtrack trailer)

Normaal ben ik door al die aanwezige irritante bellers en andere vervelias met nog geen 10 paarden naar de bioscoop te trekken maar ik geloof dat ik Tron Legacy toch wel erg graag op het grote doek wil zien. Nog niet eens om de film goed te kunnen bekijken maar vooral omdat ik de soundtrack Daft Punk keihard wil horen. Ik denk dat ik gewoon op een dinsdagmiddag ga ben ik waarschijnlijk de enige in heel de bioscoop kan ik nog een beetje gabberen in het gangpad ook…

Trouwens de trailer hieronder is de eerste trailer voor een soundtrack en dus niet voor de film.

Tron Legacy is vanaf 17 december in de bioscoop te zien en de soundtrack van Daft Punk is verkrijgbaar vanaf 22 november.

Share on:

Reacties op “YES!!!! Nieuwe muziek: Daft Punk – “Derezzed” (Tron Legacy Soundtrack trailer)

  1. BAAS! Misschien toch maar die film kijken (of moet ik zeggen ‘luisteren’). Electroma was immers ook over te slaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.