Zelf precies bepalen hoe groot de vlammen worden die uit je reet gaan slaan

Ik hou van pittig eten maar ooit kocht ik een broodje kip kerrie bij Akko op de 1e Middellandstraat in Rotterdam en daar zat zo ontiegelijk veel Madame Jeannette sambal op dat mijn mond helemaal in de fik stond. Eerst heb ik 2 blikjes sinas gehaald bij een supermarkt die naast Akko zit en ze al had leeg gedronken voor ik aan de beurt was bij de kassa, toen een wit broodje bij een bakker waar ik voorbij kwam en daarna nog 2 jelly donuts en nog kon ik de verf van deurposten losbranden met de hitte die uit mijn mond kwam.

Wil je wel precies kunnen doseren hoe pittig de saus moet zijn die je over je eten wilt doen dan raad ik je aan hierrrr “Dave’s Gourmet Adjustable Heat Hot Sauce” te kopen voor £7.99.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.