Zie ik het nou niet goed of is dit echt heel triest

zanger-3jszanger-3jsgroot

De muziek van de 3J’s kan ik helaas hier niet af gaan zitten zeiken. Graag had ik een keiharde opmerking gemaakt over de lullige arrangementen en de krakkemikkige teksten maar eigenlijk kan ik niet veel opmerken over hun liedjes (songs zullen ze het zelf wel noemen als ze op de buhne (nog zo’n kut woord) staan) want ik kan de nummers simpelweg nooit onthouden.

Maar nou zat ik laatst die serie van de Tros te kijken “Jan Smit de zomer voorbij” en toen zag ik die zanger van die 3J’s, ene Jan Dulles, de hele tijd door dat beeld schuiven met om zijn nek een kettinkje van een wietblad van € 7,95 verkrijgbaar bij uw lokale coffeeshop.

Nou kan ik me nog herinneren dat in de derde klas Havo Zwakstroom waar ik op zat een kettinkje met een wietblad wel een statement was maar als je dik in de dertig bent is dit wel een beetje zielig vertoning, toch?

En ik altijd maar denken dat ze in Volendam alleen van paling roken hielden… Zou 3 J’s staan voor 3 joints?

Share on:

Reacties op “Zie ik het nou niet goed of is dit echt heel triest

  1. Alleen paling roken in Volendam?

    Heb jij onder een steen geslapen? Ze hebben in Volendam een dagelijkse aanvoer van Columbiaans pretpoedert. Het is daar niet aan te slepen!

    En geef ze ’s ongelijk. Niemand zou het daar nuchter uithouden. Wat een kwelling moet dat zijn om daar te leven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *