Zo gaan magazines er in de toekomst uitzien: Download Wired Magazine van augustus

Als je wilt weten hoe magazines er in de toekomst uitgaan zien dan kun je het beste meteen de WIRED van augustus downloaden op je iPad. WIRED is sowieso al een geweldige blad maar deze digitale versie van de WIRED zit vol met snufjes die je alleen met een iPad kan zien. Zo verandert de o.a. cover en een groot aantal andere pagina’s van indeling en veranderen zelfs de afbeelding als je de iPad horizontaal of verticaal draait, zijn er verschillende plaatjes die na aanklikken veranderen in filmpjes of geluidsfragmenten en ga je door op advertenties te klikken rechtstreeks naar de website van de adverteerder.
Wat ook veel makkelijk is door het gebruik van de iPad is het laten veranderen van de tekst bij een artikel. De roze pagina hierboven laat een test zien van 4 camera’s en de tekst die er staat gaat over de camera die als beste uit de test is gekomen, klik je nou op een andere camera verandert meteen ook de tekst. Het werkt allemaal zeer intiutief en al snel krijg je het besef dat er in de toekomst een stuk minder bomen omgehakt zullen hoeven worden om papier van te maken…

Downloaden kan hierrrr de prijs is $2,99 (normale papieren versie ronde de 8,50 euro!)en de augustus editie neemt ongeveer 500 mb van het geheugen van je iPad in beslag. Er is ook nog een introductie versie van de WIRED iPad uitgaves beschikbaar en die is gratis maar heeft wel een groot aantal van de eerder genoemde snufjes.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.