Zo hou je de chickies wel uit de buurt: The Zombie Feet Sandals


Zelf zie ik er geweldig, prachtig gebruind en afgetraind uit en op het strand kan ik dan ook nooit even rustig een boek lezen van mijn favoriete Russische dichters Jevgeni Saboerov, Nikolaj Kloejev of Aleksej Parsjtsjikov zonder dat de ene chick na de andere mij lastig komt vallen of ik misschien wat met ze wil drinken, een partijtje wil volleyballen of ze van top tot teen in wil smeren met zonnebrandcreme.
Je snapt daar krijg je na een tijdje genoeg van en daarom heb ik bovenstaande Zombie Feet Sandals gekocht bij neatoshop.com voor $ 14,95 (± 10,- euro) en ik hoef alleen nog maar naar mijn voeten te wijzen en de dames weten niet hoe snel ze weg moeten komen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *