Zo zie je de updates van al je vrienden weer in Facebook


Ik kreeg zo juist een Facebook bericht van Uday Mastenbroek die mij vroeg om met zo veel mogelijk mensen het onderstaande bericht te delen. Hieronder kun je lezen wat je precies moet doen om alle updates van al je vrienden weer te zien in Facebook en niet alleen van de “vrienden” waarvan Facebook van vindt dat die mensen alleen maar belangrijk zijn.

Het is een beetje lang verhaal maar ik heb het essentiële gedeelte “bold” gemaakt zodat je ook alleen dat kan lezen en het probleem kan oplossen die eigenlijk neerkomt op:

1. Ga naar de homepage klik op “meest recente”
2. Klik dan op het pijltje ernaast en selecteer “Opties bewerken”
3. Klik op “Toon berichten Van” en verander de instelling van “Vrienden en pagina’s die je het meeste bekijkt” naar “Alle vrienden en pagina’s”

Klaar is Kees / Bob’s your uncle

Opmerking: Eigenaren van aangemaakte zakelijke en persoonlijke pagina’s moeten de instellingen aan passen op hun persoonlijke accounts.

Of je het ook even door kan geven aan al jouw vrienden want het zou best wel eens zo kunnen zijn dat ook jij  al weken onzichtbaar bent bij je vrienden….

Klik voor het hele verhaal hieronder op “Continue reading»”

“Heb je gemerkt dat je alleen updates in je newsfeed ziet van dezelfde mensen de laatste tijd? Is het je ook opgevallen dat wanneer je een bericht plaatst of met dingen zoals de status van berichten, foto’s en links, het steeds dezelfde kring van mensen zijn die opmerkingen plaatsen en iedereen verder lijkt je te negeren?

Maak je geen zorgen, iedereen houdt nog steeds van je en niemand heeft opzettelijk jou geblokkeerd. Het probleem is dat een groot deel van je vriend / fan lijst niet alles kan zien wat je post en hier is het waarom:

De “New contact” heeft een newsfeed instelling die standaard wordt ingesteld op alleen de berichten te tonen van mensen waar je onlangs of het meeste contact mee hebt. Dus met andere woorden, met zowel je zakelijke als persoonlijke pagina’s ben je nu onzichtbaar voor hen en ze zijn onzichtbaar voor jou! Tenzij je met iedereen in je lijst regelmatig contact hebt.

HIER IS DE FIX: Op de homepage klikt u op de “meest recente” titel aan de rechterkant van de Newsfeed, klik dan op het pijltje ernaast en selecteer “Opties bewerken”, klik op “Toon berichten Van” en verander de instelling naar ” al je vrienden en Pages ” Opmerking: Eigenaren van aangemaakte zakelijke en persoonlijke pagina’s moeten de instellingen aan passen op hun persoonlijke accounts.

Het goede nieuws is: u kunt nu alles weer bekijken van al uw vrienden en fans. Het slechte nieuws is: Je bent nog steeds onzichtbaar voor een groot deel van uw lijst.
Oplossing: vertel het al je vrienden en fans door hen uit te nodigen voor dit evenement of het creëren van een van uw eigen, zodat ze deze post kunnen lezen en hun instellingen aanpassen. Om je vrienden uit te nodigen: Klik op “aanwezig” op de top en dan zul je een optie om je vrienden uit te nodigen in de linker bovenhoek zien. Dit evenement is openbaar zodat iedereen die zich aanmeldt op facebook het kan bekijken. U kunt er ook een tweet of een blog bericht van maken of een email sturen naar je abonnees in de hoop hen allen te bereiken.”

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *