Zoals we bij de GadgetDudes al zeiden: Alles kan uit elkaar!

Zoals elke avond zat ik gisteren vlak voor het slapen gaan door Imgur te bladeren en kwam daar bovenstaande foto tegen in een gallery met een aantal van de zelfde soort foto’s. Nou deed die poster op Imgur of het zijn foto’s waren maar ik wilde toch wel heel graag weten wie die foto’s had gemaakt.

Vanmorgen even die afbeelding in Google Image Search gedropt en toen kwam ik op de website van Todd McLellan de maker van deze foto’s. Deze foto’s blijken uit een boek te komen met de naam “Things Come Apart” en is uitgegeven door Thames & Hudson.

Het lijkt trouwens wel heel veel op de manier hoe ik in Japan zag hoe mensen soms bouwdozen in elkaar zetten daar. Wie de eerste was en wie de andere heeft geïnspireerd weet ik natuurlijk niet maar ze hebben zeker wel overeenkomsten.

bouwdoos

Hieronder zet ik er nog even twee die ik heel mooi vind maar ga even naar zijn website en bekijk deze reeks maar ook al zijn andere prachtige foto’s.

 

Copyright Todd Mcellan Motion/Stills Inc

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *