Zuid Afrikaanse nieuwe muziek: Fokofpolisiekar – “Antibiotika”

Morgen begint het WK Voetbal-Moord-Doodslag & Beroving (Ja, de teller staat al op 3 beroofde journalisten!) in Zuid Afrika en om al helemaal in de sfeer te komen gaan wij jullie elke dag een fijn stukje hedendaagse muziek uit Zuid Afrika laten horen.

Eerder lieten we jullie al de onnavolgbare Jack Parrow, Robbie Wessels, Rea le Roux, Evet, Natasja “Sokkie Bokkie” Lee, Snotkop, Straatligkinders, Kurt Darren en Van Coke Kartel en vandaag is het de beurt aan Fokofpolisiekar met “Antibiotika”

Wees eerlijk voor dat wij dit geweldige onderzoek begonnen wist jij toch ook helemaal niets van de Zuid Afrikaanse muziek af en ik moet toch eerlijk zeggen dat Fokofpolisiekar ook weer gewoon een goede band is en gaat als de brandweer. Ondanks deze knakkers voor geen meter te verstaan zijn door ons moet je wel beseffen dat ze wel in hun moedertaal zingen en ik kan niet echt een band verzinnen in Nederland die dit soort muziek maakt en zich dan niet verschuilt achter Engelse teksten. Morgen nog veel meer Suid Afrikaner Rock! Yesssss!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.