Zuid Afrikaanse nieuwe muziek: Rudi Muller – Dokter Dokter (met sexy zusters in clip!!!)

Het WK Voetbal-Moord-Doodslag & Beroving is nu sinds vrijdag 11 juni bezig in Zuid Afrika. De tussenstand is 3 beroofde journalisten en rellen tussen stadion stewards en de politie maar het valt me, moet ik eerlijk zeggen, allemaal reuze mee tot nu toe. Om al helemaal in de sfeer te komen en te blijven wij jullie elke dag een fijn stukje hedendaagse muziek uit Zuid Afrika laten horen.

Eerder lieten we jullie al de onnavolgbare Jack Parrow, Robbie Wessels, Rea le Roux, Evet, Natasja “Sokkie Bokkie” Lee, Snotkop, Straatligkinders, Kurt Darren, Van Coke Kartel, Fokofpolisiekaren en Waldo Lotz vandaag is het de beurt aan Rudi Muller met “Dokter Dokter”

Dit is een clip die een totaal budget had van een 400 euro en dan ging het grootste gedeelte van het budget ook nog op aan het kopen van de 3 zusterpakjes. Ik heb de danseressen zeer nauwkeurig bekeken en alle dansjes die ze samen doen ze werkelijk geen één keer gelijk.
Tenslotte wil ik graag jullie, trouwe lezers van BrandNewFresh, nog even om aandacht vragen voor het nummer Warm Patat van onze Rudi want dat is ook schitterend…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.