Zwembad voor achter je boot

Stel je hebt al een zwembad bij je huis en een boot aan de steiger bij je huis wat wil je dan nog meer? Ja natuurlijk een zwembad bij je boot! Het Italiaanse bedrijf Euroship is in dit gat in de markt gesprongen en levert sinds kort “The Magic Swim”.

Iets dat de naam “The Magic Swim” draagt moet wel een geweldig product zijn en dat is het ook. Het is een soort BP oliescherm met een zak er in en dat wordt dan het zwembad en dat maak je dan vast aan je boot. Even opblazen en klaar is Kees.
Of de “The Magic Swim” ook haai of pijlstaartrog bestendig is weet ik niet maar hij beschermt je wel tegen kwallen behalve als je die natuurlijk zelf bij je hebt al passagier bij je aan boord. Meer informatie over de “The Magic Swim” die 1850 euro (maat L) of 2000 euro kost (maat XL) kan je hierrrr vinden.

Nou heb ik zelf helemaal geen boot maar door de beschaafde dame (met maar een klein tatoeagetje op haar arm mag geen naam hebben…) in het filmpje en op de foto’s heb er toch een aangeschaft. Muziekje dat je hoort op de website is ook naadloos aan elkaar geplakt, het is bijna niet te horen dat het een loopje is.

Share on:

Reacties op “Zwembad voor achter je boot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.